A klub jelenleg zárva van!

Csatlakozz kedvezményes áron még ma!

nap
óra
perc
msp.

A vállalkozásod akkor lesz jól, ha te is jól vagy 😊

NŐI VÁLLALKOZÓK KLUBJA

  A sikeres nők nem várják meg a lehetőséget, hanem létrehozzák azokat.”

Gyere, hozzuk létre közösen, legyünk együtt sikeresek!

A vállalkozásod akkor lesz jól, ha te is jól vagy 😊

NŐI VÁLLALKOZÓK KLUBJA

  A sikeres nők nem várják meg a lehetőséget, hanem létrehozzák azokat.”

Gyere, hozzuk létre közösen, legyünk együtt sikeresek!

TARTS VELÜNK

Üdv Magyarország LEGNAGYOBB Női Vállalkozói Közösségében

Már nagyon vártunk!

Exkluzív tartalmak

A csatlakozás után azonnal hozzáférhetsz az összes, folyamatosan frissülő, szakértői anyagunkhoz. (Igen, ez a női vállalkozók Netflix-e) 😜

Online tréningek

A klub tagjaként akár a saját otthonod vagy irodád kényelméből képezheted magad különböző tréningeken és workshopokon keresztül 👩‍💻

Személyes találkozók

Az online networking mellett élőben is milliókat érő kapcsolatokat építhetsz közös üzleti reggeliken vagy éppen egy borozgatós, szuper elvonuláson 🍷

Legyen minden nap Női Vállalkozók Napja!

Amikor 2020-ban megtartottuk az első Női Vállalkozók Napját, még nem is sejtettük, hogy az ország legnagyobb női vállalkozói közösségét hozhatjuk létre. Az évente megtartott konferenciából azonban mára egy valódi mozgalom vált, amihez több ezer nő csatlakozott (talán te is velünk tartottál már valamelyik rendezvényen).

Ha csatlakozol a Női Vállalkozók Klubjához, garantáltan feltöltünk inspirációval, ellátunk naprakész üzleti infókkal és megosztjuk veled azokat a best practice megoldásokat, amelyeket a legsikeresebb női vállalkozók alkalmaznak – akár a munkájuk, akár a magánéletük során.

Nem csak évente egyszer, hanem

MINDEN. EGYES. NAP.

NEM EGYSZERŰ

Mondjuk ki: nőként vállalkozni nehezített terep

Mint tűsarkúban hátrafelé teljesíteni egy akadálypályát 👠

Egyszerre több fronton harcolni kőkemény kihívás. Bizonyára Te is kettős terhet cipelsz: üzleti feladataid mellett a hagyományos női / családanyai tennivalók is nyomják a válladat. Éppen ezért nem csoda, ha…

EGYÜTT KÖNNYEBB

Együtt nemcsak minden könnyebb, de sokkal élvezetesebb is!

A klubban havi rendszerességű online workshopok, folyamatosan frissülő tartalmak, élő és online networking alkalmak, exkluzív videófelvételek és sok más vár rád. De ami a legfontosabb: egy olyan közösség, ahol támogatást, tudást és inspirációt kaphatsz.

Ahol olyan vállalkozó nőkkel találkozhatsz, akik hasonló kihívásokkal néznek szembe, mint te. Egy olyan hely, ahol megoszthatod tapasztalataidat, tanulhatsz másoktól, és együtt NŐhetsz – szakmailag és személyesen is.
Azt nem ígérjük, hogy a csatlakozásod után hirtelen könnyű lesz női vállalkozónak lenni. Azt azonban igen, hogy a sikerhez szükséges tudást és inspirációt begyűjtheted, miközben jól is szórakozol!
Így találkozik két Női Vállalkozó 🥰

TABUMENTESEN

A Klub, ahol nem léteznek tabutémák

A tárgyalástechnikától kezdve a stresszkezelésen át egészen a szexualitásig

Test és lélek

Vállalkozás és mindset

Kompetenciafejlesztés

Nőiség

Inspiráció

Naprakész, 100% gyakorlatias, beépíthető információk, tippek, jól működő gyakorlatok – egyenesen azoktól, akik már a való életben is megcsinálták. Igen, itt tényleg mindent megtalálsz egy helyen!

A Női Vállalkozók Klubjának megálmodója:

Mihalik Gyöngyvér

A Női Vállalkozók Napja alapítója, a Marketing Amazing társtulajdonosa

“Amikor 2020-ban megtartottuk az első konferenciát, engem is ugyanaz motivált, ami most téged: tanulni és fejlődni akartam.

Hozzád hasonlóan én is kíváncsi voltam rá, vajon miben rejlik a legsikeresebb női vállalkozók titka? Hogyan tudnak ilyen szinten érvényesülni egy alapvetően még mindig a férfiak által dominált területen? Miből merítenek hitet és önbizalmat? És hogyan képesek egyensúlyban tartani az életüket?

Sajnos hamar rá kellett ébrednem, hogy Magyarországon még nem létezik olyan fórum, ahol ezekre a kérdésekre hiteles, őszinte válaszokat kaphatnék. Üzleti konferenciából persze soha nem volt hiány, ám kifejezetten női vállalkozóknak szóló rendezvény, ahol valódi példaképek állnak a színpadra, még nem létezett.
Ezért hívtuk életre a Női Vállalkozók Napját, ami után a rengeteg pozitív visszajelzés megerősített abban, hogy ezt a kezdeményezést folytatnunk kell, hiszen hosszú távon az ország legnagyobb női vállalkozói közösségét hozhatjuk létre.

Azt a közösséget, ahol kifejezetten a téged érintő kihívásokra kaphatsz válaszokat. Azt a közösséget, ahol hiteles példákat láthatsz arra, hogyan lehet nőként sikeresnek és boldognak lenni egyszerre a magánéletben és a munkában.

Azt a közösséget, amihez most te is csatlakozhatsz. Ami mostantól kezdve minden nap erőt, motivációt és tudást biztosíthat neked ahhoz, hogy mindketten jól legyetek: Te és álmaid vállalkozása.”

A Női Vállalkozók Klubjának házigazdája:

Czopkó Nóra

pszichológus, sminktréner, a Minden nap Önmagadért! női program megalkotója

Sminktrénerként több száz nőnek segített már megtalálni a saját stílusát, és útját a mindennapi szépítő smink elkészítéséhez – abban támogatva őket, hogy akár előzetes tapasztalat nélkül is komfortossá váljanak a saját megjelenésükben.

A külső szépség mellett mindig foglalkoztatta a női lélek kérdése is. Kommunikáció, majd pszichológia szakon végzett, fókuszában a nőiség, a női vezetőfejlesztés, valamint a női szerepek megélése áll: az egyéni folyamatokon kívül rendszeresen indít női önismereti csoportokat. Két könyv szerzője (SminkVarázs, Önmagadért).

És a Klub alapítói szakértői,

akikre az első pillanattól kezdve számíthatsz:

Arra vállalkoztunk, hogy felkutatjuk és kiválasztjuk azokat a szakembereket és vállalkozókat, akiket szívesen látnánk a Női Vállalkozók Napjának színpadán is. Akiktől mi magunk is örömmel tanulunk.
Gondolj bele: Egy komplett szakértői csapatot állíthatsz magad mellé, akik folyamatosan támogatnak. Bármilyen kihívással is nézel majd szembe, elég lesz kinyitni a laptopod vagy elővenni a telefonod – a klubban megtalálsz mindent, ami ahhoz kell, hogy egy sikeres vállalkozást építs a munka-magánélet egyensúly megőrzésével.

Foglaljuk össze, hogy mi minden vár rád

a Női Vállalkozók Klubjának tagjaként!

Havi 1 online workshop

Részt vehetsz az élőben tartott workshopokon a saját otthonod vagy irodád kényelméből, ahol szakértők és sikeres női vállalkozók osztják meg tapasztalataikat és tudásukat különböző vállalkozói témákban.

Rendszeresen frissülő tartalmak

Korlátlan hozzáférés a klub exkluzív online könyvtárához, amiben folyamatosan bővülő – írott és videós – tudásanyagokat találsz a vállalkozásod és önmagad fejlesztéséhez.

Foglaljuk össze, hogy mi minden vár rád

a Női Vállalkozók Klubjának tagjaként!

Havi 1 online workshop

Részt vehetsz az élőben tartott workshopokon a saját otthonod vagy irodád kényelméből, ahol szakértők és sikeres női vállalkozók osztják meg tapasztalataikat és tudásukat különböző vállalkozói témákban.

Rendszeresen frissülő tartalmak

Korlátlan hozzáférés a klub exkluzív online könyvtárához, amiben folyamatosan bővülő – írott és videós – tudásanyagokat találsz a vállalkozásod és önmagad fejlesztéséhez.

Tematikus kihívások

Csatlakozhatsz azokhoz a kihívásokhoz, amelyek segítenek abban, hogy lépésről-lépésre haladj a céljaid felé, miközben élvezed a közösség támogatását (hidd el, izgalmas dolgok várnak a komfortzónádon túl 😉).

Kérdezz-felelek alkalmak

Részt vehetsz az élő Q&A alkalmakon Zoom-on keresztül, ahol közvetlenül kérdezhetsz a szakértőktől, és mások kérdéseiből is rengeteget profitálhatsz.

Személyes üzleti találkozók

Kapcsolatépítés és tapasztalatcsere a klub tagjaival élő üzleti reggeliken vagy vacsorákon (mennyei finomságok kíséretében), melyeket kifejezetten a klubtagok számára szervezünk.

Motiváló közösség

A csatlakozással egy több száz fős női vállalkozói közösség részese lehetsz, akik folyamatosan támogatják, motiválják és segítik egymást egy zárt Facebook-csoport keretein belül. Ez kivételes!

Extra közös programok

Olyan exkluzív közös programokra is becsatlakozhatsz (önköltségen, igény szerint) mint például egy vitorlázás, karácsonyi vásározás, borkóstoló, golfozás vagy egy jó hangulatú grillparty, amelyek során még jobban emélyíthetjük a kapcsolatainkat.

RÉSZLETEK

“Érdekel a legsikeresebb női vállalkozók titka” 🤩

Mennyibe kerül a tagság?

A Női Vállalkozók Klubjához tartozni egy sokszorosan megtérülő befektetés. Most komolyan, csak gondolj bele:

A Női Vállalkozók Klubjának tagjaként mindig naprakész lehetsz, és hús-vér magyar piacon szerzett példákból tanulhatsz – olyanoktól, akik nem csak tanítják, hanem már valóban megcsinálták (sok esetben család, gyermek vagy számtalan egyéb projekt mellett).
Ezért a havonta / évente megújuló tagdíjért cserébe mindent megkapsz: online workshopok, exkluzív tartalmak, tematikus kihívások, Q&A alkalmak, üzleti reggelik… Igen, havonta mindössze 9.900 Ft + áfa összegért (éves előfizetéssel csupán 8.250 Ft + áfa) olyan tudásra és kapcsolatokra tehetsz szert, amire sehol máshol nem lenne lehetőséged.

HAVI TAGSÁG

Női Vállalkozók Klubja

14.900 Ft + ÁFA / hó helyett

9.900 Ft + ÁFA / hó

ÉVES TAGSÁG

Női Vállalkozók Klubja

149.000 Ft + ÁFA / hó helyett

99.000 Ft + ÁFA / év

(8.250 Ft + áfa / hó)

De szerezd meg az ajándék VIP belépődet is! 👑

Ha most az éves tagságot választod, nemcsak 2 havi tagdíjat engedünk el, hanem egy 49.900 Ft értékű VIP belépőjeggyel is megajándékozunk a 2025-ben megrendezett Női Vállalkozók Napjára!

Már csak ennyi időd van a VIP Ajándékod megszerzéséig!

nap
óra
perc
msp.

A klub jelenleg zárva van!

Iratkozz fel a várólistára, hogy értesíthessünk amikor kinyitjuk a kapukat!

VÁLASZOLUNK

Kérdések és tévhitek, amik meggátolhatnak abban,

hogy csatlakozz a Női Vállalkozók Klubjához

Az online videótárban szereplő anyagokat bármikor (akár utazás, ebéd vagy házimunka közben is tudod nézni / hallgatni). Nem szeretjük mi sem az időrabló tevékenységeket, ezért nem töltelék anyagokat készítünk neked hanem esszenciákat. Olyan tudásanyagokat, amiket hatékonyan, gyorsan, gyakorlatiasan lehet használni. Amiket azonnal beépíthetsz az életedbe.

A mi célunk, hogy olyan tudást adjunk át neked a klubban, ami nem pusztán a havidíjat, hanem annak a sokszorosát fogja visszatermelni. Ehhez persze nem lesz elég az anyagokat nézegetni, át is kell ültetni a tanultakat a gyakorlatba. Ez pedig már csak rajtad múlik majd (de nyugi, ehhez is biztosítjuk a motivációt és segítséget).

Az oktatóanyagok egymástól függetlenül is feldolgozhatóak, így több hetes kihagyás után sem fogod azt érezni, hogy nem tudod felvenni a fonalat. A videókat strukturáltan, témacsoportok szerint töltjük fel annak érdekében, hogy belépés után perceken belül megtaláld, amire az adott élethelyzetben a legnagyobb szükséged van. Pont úgy használhatod, mint a Netflixet: mindig épp ahhoz a témakörhöz nyúlhatsz, ami éppen érdekel, ami éppen aktuális számodra. Bármi jelentsen is kihívást az üzleti életben, lesz hova nyúlnod!

A kérdezz-felelek alkalmakon és a zárt Facebook-csoportban is lehetőséged lesz feltenni a személyes kérdéseid, de a workshopok is gyakorlatiasak lesznek. Ezen kívül a személyes találkozókon is igyekszünk 1-1 témát alaposabban feldolgozni és brainstormingolni a kapcsolatépítés mellett.

A Klub tagjaként természetesen ingyenesen csatlakozhatsz a személyes találkozókra és az extra közös programokra is. A részvétel tehát a tagok számára díjmentes, a fogyasztás pedig minden résztvevő számára önköltséges.

Az összes tananyaghoz és a letölthető segédletekhez egy zárt, online felületen férhetsz hozzá. Ehhez a felülethez az előfizetésed megkezdése után azonnal megkapod a hozzáférést.

 

Alapvetően arra lehet számítani, hogy havonta több alkalommal is frissül majd a videótár. Sőt, az indulás utáni első néhány hétben még gyakrabban, hiszen folyamatosan töltjük fel a már meglévő és éppen fejlesztés alatt álló tudásanyagokat.

Elsősorban a Női Vállalkozók Klubjának zárt Facebook-csoportjában, ahol a többi tag és a szakértőink segítő válaszaira is számíthatsz. Technikai kérdés esetén pedig rendelkezésedre áll a Marketing Amazing ügyfélszolgálata az iroda@marketingamazing.hu e-mail címen.

Igen, természetesen. A saját fiókodon belül bármikor igényelheted a váltást havi előfizetésről évesre. De ha már látod, hogy mekkora érték rejlik ebben a közösségben, érdemes eleve éves előfizetést választani, hiszen jobban megéri (2 hónap ajándék + VIP belépő a Női Vállalkozók Napjára).

A saját fiókodon belül nagyon egyszerűen, bármikor lemondhatod majd az előfizetésed. Csupán pár kattintás az egész. Nem fogjuk elrejteni, nem fogunk zaklatni miatta 🙂

Jelenleg kizárólag bankkártyával fizethető, átutalásra nincs lehetőség. A bankkártyáról pedig kényelmesen, automatikus módon történik a fizetés egészen addig, amíg le nem mondod a tagságod (ezt bármikor könnyen megteheted).

Igen, a tagság céges költségként elszámolható. Minden egyes tranzakcióról automatikusan küldünk ÁFÁ-s számlát a regisztrációkor megadott számlázási névre és email címedre.

Ha maradt még kérdésem, hol érhetlek el titeket?

További kérdés vagy bizonytalanság esetén keress minket bátran az iroda@marketingamazing.hu e-mail címen vagy hívj minket munkaidőben a ……… telefonszámon!

NEKED SZÓL

Gratulálunk, elértél az oldal legvégére!

Ha most ezeket a sorokat olvasod, akkor már biztosan érzed, hogy ez tényleg neked szól…

Amikor pedig a csatlakozásról döntesz, valójában arról döntesz, hogy szeretnél-e az ország legnagyobb női vállalkozói közösségének részese lenni? Hiteles forrásból tájékozódni? A legjobb szakértőktől tanulni? Erőt és inspirációt meríteni, amikor a leginkább szükséged van rá? És minden nap átélni az “imádom a vállalkozásom” életérzést?

Ha ezekre a kérdésekre igen a válaszod, a Női Vállalkozók Klubjában szeretettel várunk. Megtiszteltetés lesz veled együtt fejlődni! ❤️