Alkosd végre Te a játékszabályokat

Ne hagyd, hogy a körülmények diktáljanak:

ismerd meg első kézből a stratégiát, amivel évek óta duplázzuk a cégünk bevételét!

Jöhet válság, infláció, világjárvány, bármilyen külső körülmény – mindez nem kell, hogy hatással legyen a cégedre. Ha a megfelelő területekre fókuszálsz, a legnehezebb körülmények között is ugrásszerű növekedést produkálhatsz.

Ha velem tartasz a következő ingyenes online előadáson, megosztom veled a módszert, amivel zsinórban 3 éven át dupláztuk a cégünk bevételét, kicsit sem ideális piaci környezetben. És a széria folytatódik… 😉

INGYENES,

de regisztrációhoz kötött

2024. 05. 14.

18:00 – 19:30

ONLINE, 100% élő adás

kérdezési lehetőséggel

Ne csak reagálj a körülményekre -

ALAKÍTSD őket!

A vállalkozás tudatos döntéseket kíván, ennek ellenére nagyon sok vállalkozó csak úszik az árral. A gazdasági ingadozások és a kiszámíthatatlan piaci körülmények között ráadásul különösen könnyű elveszíteni az irányítást.

Sok vállalkozó érzi úgy, mintha folyamatosan vakon repülne:

Neked is ismerősek ezek a problémák? Akkor figyelj, mert itt a lehetőség, hogy egy teljesen más szemléletet sajátíts el.
Az előadáson megosztom veled a saját, bizonyítottan működő stratégiánkat és felfedem azokat a buktatókat, amiket el kell kerülnöd, ha tartósan szeretnél fejlődni.
Egy ismert dél-afrikai golfozó, Gary Player elhíresült szavaival élve: “minél többet gyakorlok, annál többször van szerencsém” – itt az ideje, hogy végre Te is tegyél a “szerencsédért” 😉
Lépj túl a “vagy összejön, vagy nem” hozzáálláson, és válts “mindenképp kihozom belőle a maximumot” mentalitásra!

Az előadást tartja:

Mihalik Gyöngyvér

A Női Vállalkozók Napjának megálmodója, a Marketing Amazing társtulajdonosa és kreatív vezetője

Gyöngyvér a Marketing Amazing kreatív vezetőjeként elsősorban a látványos és kiemelkedő eredményeket generáló webdizájnért felelős. Ő álmodta meg a Női Vállalkozók Napját, ami idén már közel 2.000 fős rendezvénnyé nőtte ki magát.

Küldetése, hogy létrehozza az ország legnagyobb női vállalkozó közösségét, ezzel megalkotva azt a fórumot, ahol a nők egymásnak nyújthatnak támogatást ezen a nehéz terepen.

Amiről szó lesz az ingyenes előadáson

5+1 terület, amire figyelned kell

Saját példákon keresztül mutatom meg, mi az az 5+1 kulcsterület, melyekre fókuszálnod kell, ha tartós és kiszámítható növekedést szeretnél.

Vállalkozói mindset

A sikerhez vezető út az elmédben kezdődik. Megosztom veled azt a gondolkodásmódot, amely szükséges a folyamatos fejlődéshez és az akadályok leküzdéséhez.

Célkitűzések és megvalósítás

Megismerheted azokat a lépéseket, melyekkel az álmaidat valós, elérhető célokká változtathatod, amik felé tudatosan haladhatsz.
FONTOS: Az előadás élőben zajlik majd, tehát a végén a személyes kérdéseidet is felteheted.
Itt nem csak az elméletet kapod: olyan tippeket hallhatsz, amik valóban segítenek abban, hogy a vállalkozói szereped és a nőiességed könnyebben megférjenek egymás mellett 😉

Regisztrálj, hogy elküldhessük a hozzáférésed:

Ezért érdemes regisztrálni:

Elfogadom az adatkezelési tájékoztatót és a fenti e-mail címre kérem az ingyenes előadással kapcsolatos információkat, a Marketing Amazing Kft. tájékoztatóit és eDM-jeit (üzleti érdekességeket, újdonságokat, cikkeket, videókat, kedvezményes ajánlatokat).