A női vállalkozók kihívásai

Magabiztos árazás = magabiztos vállalkozás

Rombold le a jól nevelt vállalkozónő hamis mítoszát!

Csatlakozz hozzánk ezen az ingyenes előadáson, ahol lépésről lépésre bemutatjuk, hogyan győzd le az árazással kapcsolatos félelmeidet, és hogyan pozicionáld magad a piacon úgy, hogy többet keress – anélkül, hogy veszítenél az ügyfélkörödből!

INGYENES,

de regisztrációhoz kötött

2024. 05. 22.

18:00 – 19:30

ONLINE, 100% élő adás

kérdezési lehetőséggel

Szinte biztos, hogy alábecsülöd a saját munkád értékét…

Az árazás nemcsak a számok játéka, hanem önbizalom kérdése is. Rengeteg női vállalkozó esik abba a hibába, hogy túlságosan alacsony áron kínálja szolgáltatásait, ami nemcsak a bevételeit csökkenti, hanem a vállalkozása értékét is aláássa.

Akár tetszik, akár nem: az áraid pozicionálnak téged.

A megfelelő árazás nem csak arról szól, hogy piaci normákhoz igazodunk, hanem arról is, hogy megerősítjük önmagunk és vállalkozásunk értékét a saját és ügyfeleink szemében.
Ezen az előadáson bemutatjuk a leggyakoribb akadályokat, amelyekkel női vállalkozóként szembesülhetsz az árazás területén, és praktikus technikákat kínálunk a leküzdésükhöz. Megtanulhatod, hogyan állítsd be az áraidat úgy, hogy azok valóban tükrözzék a munkád értékét – és segítsenek abban, hogy megerősítsd a piaci pozíciód.

Az előadást tartja:

Czopkó Nóra

Pszichológus, tréner, író

Sminktrénerként évekkel ezelőtt felismerte, hogy a mai középkorú és fiatal felnőtt nők szocializációjának nem volt szerves része a női szépség témája, épp ezért a mai kor társadalmában a legtöbb nő bizonytalansággal küzd, hogy miként teljesedjen ki a saját nőiességében.

Nóra SminkVarázs tréningjein és oktatásain már több mint 1.000 hölgynek segített megtalálni az utat a saját szépségük kiteljesítéséhez. Ezzel párhuzamosan az elmúlt 10 évben kisvállalkozói közegben dolgozott, és vezetett főleg rendezvényekkel kapcsolatos projekteket, a kis létszámú rendezvényektől a 10.000 fős Papp László Sportarénáig.

A Károli Gáspár Református Egyetemen kommunikáció, majd később az ELTE-n pszichológia szakon végzett. Két könyv szerzője, az egyik nemzetközi egyetem hazai képzési intézetének pszichológus szakfelelőse.

A női vállalkozók támogatása mindig is szívügye volt: korábban több éven keresztül végzett mentori tevékenységet, most pedig a Női Vállalkozók Napjának alapítójával, Mihalik Gyöngyvérrel egy új, támogató közösség megalkotásán dolgoznak együtt.
“Számtalan példát láttam arra, hogy már minden stimmel – megfelelő szakmaiság, jó minőségű termék, alázat, belefektetett munka -, de mivel az ár nem megfelelő, ezért a vállalkozás nem tud igazán növekedésnek indulni. Ez egy hamis kudarc érzetet teremt, hiszen nincs semmi baj, csak árat kéne emelni. Ezen az előadáson rengeteg tippet kaphatsz ahhoz, hogyan tedd ezt meg.”

május 22. (szerda) 18:00
Online, a saját otthonod kényelméből

Amiről szó lesz az ingyenes előadáson

Az árazás pszichológiája

Feltárjuk, miért élik meg különösen nehéznek a női vállalkozók a helyes árképzést. Megvizsgáljuk azokat a belső és külső tényezőket, amelyek akadályozhatnak téged is abban, hogy magabiztosan elkérd a jól megérdemelt áradat.

Árazási stratégiák

Konkrét útmutatást kaphatsz az ideális árszint meghatározásához. Az előadás során ismertetjük azokat a jeleket, amelyek segítenek eldönteni, mikor van szükség az árak emelésére, és mikor érdemes a piaci helyzethez igazodni.

Az ellenállás kezelése

Átvesszük, hogyan érdemes reagálni az áremeléssel kapcsolatos esetleges negatív visszajelzésekre. Olyan technikákat ismertetünk, amelyek segítségével növelheted a profitod anélkül, hogy bárki is elpártolna tőled.
FONTOS: Az előadás élőben zajlik majd, tehát a végén a személyes kérdéseidet is felteheted.

Az előadás 100% neked való, ha:

Kezdő vállalkozóként küzdesz az árazással:

Ha még a vállalkozásod elején jársz, és nem tudod, hogyan állapítsd meg a megfelelő árat anélkül, hogy aluláraznád magad.

Szintlépés előtt állsz, és félsz az emeléstől:

Ha már van tapasztalatod és ügyfélköröd, de attól tartasz, hogy a magasabb árakat bevezetve elveszítheted őket.

Imposztor szindrómában szenvedsz:

Ha nem ismered el saját szakértői státuszodat, és ezért nem mered megkérni a piacképes árat.

Félsz a visszautasítástól:

Ha aggodalmat érzel azért, hogy a magasabb árak elutasítást vagy kudarcot jelentenének számodra.

Nem tudod, hogyan kommunikáld:

Ha megtanulnád, hogyan kommunikáld az áraidat úgy, hogy azok tükrözzék a szolgáltatásaid valós értékét.

Gyakori kétségekkel küzdesz:

Ha gyakran feltűnnek gondolataidban kérdések, mint például "Túl magas ez az ár?", vagy "Mit szól majd a konkurencia?"

Ne engedd, hogy a bizonytalanság gátoljon meg az üzleti sikerben!

Ismerd meg, hogyan változtathatod meg az árazási stratégiádat, hogy az ne csak a bevételt, hanem a vállalkozásod és a személyes önbecsülésed növekedését is támogassa.

Regisztrálj, hogy elküldhessük a hozzáférésed:

Elfogadom az adatkezelési tájékoztatót és a fenti e-mail címre kérem az ingyenes előadással kapcsolatos információkat, a Marketing Amazing Kft. tájékoztatóit és eDM-jeit (üzleti érdekességeket, újdonságokat, cikkeket, videókat, kedvezményes ajánlatokat).