Csináld úgy kicsiben, mintha nagy lennél!

Ha meghalljuk azt a szót, hogy cégépítés, akkor gyakran egy emberek százait vagy ezreit foglalkoztató nagyvállalatot látunk a lelki szemeink...

0
(0 értékelés)
58 tanuló
Utoljára frissítve: 2024.05.13.

Ha meghalljuk azt a szót, hogy cégépítés, akkor gyakran egy emberek százait vagy ezreit foglalkoztató nagyvállalatot látunk a lelki szemeink előtt. Azonban a cégépítés és az ehhez kapcsolódó stratégia nemcsak a nagyobb cégek priviléguma, hanem a kisméretű vállalkozásoké is. Sosem korai vagy felesleges elkezdeni céget építeni, mert a legfiatalabb, ugyanakkor strukturált vállalkozás esetén tehetünk szert a legnagyobb előnyre.

A kurzus előadója: Palánkai Gábor – cégépítési stratéga, az Ügyvezető Akadémia alapítója

A kurzusban az alábbi kérdésekre kaphatsz választ:

  • Mi a különbség a vállalkozó és cégvezető között?
  • Melyek a cégvezető legfontosabb feladatai?
  • Miért van szükség jól működő folyamatokra még egyszemélyes vállalkozás esetén is?
  • Mi történik egy rendszerek nélkül működő vállalkozással hosszú távon?
  • Mi az a 7 lépcsős rendszerépítés?
  • Melyek legnagyobb kihívásai a mikro-, a kis-, és középvállalkozások legfőbb kihívásai, és mik a megoldások?
  • Miként lehet cégvezetőként megfelelő döntéseket hozni úgy, sokkal inkább döntéselőkészítő folyamatokra, mintsem pusztán az intuíciónkra, hanem a szakmaiságunkra is támaszkodjunk?
  • Mi az a sirálymenedzsment, és miért érdemes elkerülnöd?

Ismerd meg az előadót!

Palánkai Gábor 20 éve vezet cégeket, így gyakorlati tapasztalatok alapján állította össze azt a Magyarországon egyedülálló cégépítési programot, amelyen már közel 100 cégvezető vett részt. A hozzá forduló cégvezetők gyakran küzdenek azzal a kihívással, hogy nem jönnek a számok, az eredmények megtervezése pedig többek között azért is okoz nehézséget, mert a cégvezető egyedül érzi magát a stratégiai kérdések kapcsán. Szétszórtság, állandó bizonytalanság, időzavar, túlterheltség, és a módszer hiánya jellemzi őket. Gábor küldetése, hogy a magyar tulajdonú KKV-k cégvezetőit erősítse abban, hogy miként lehet sikeres vállalkozást építeni egyszerű eszközökkel.