Sikerek, nehézségek, hibák

Mi a titka annak a vállalkozó nőnek, aki nemcsak az egyre növekvő vállalkozásában ér el sikereket, de két gyermek édesanyjaként...

0
(0 értékelés)
59 tanuló
Utoljára frissítve: 2024.05.13.

Mi a titka annak a vállalkozó nőnek, aki nemcsak az egyre növekvő vállalkozásában ér el sikereket, de két gyermek édesanyjaként is helytáll: jelen van az életükben és legfontosabb pillanataikban? A munka-magánélet egyensúly a női vállalkozókat foglalkoztató egyik legégetőbb kérdés. Ebben a beszélgetésben Tomán Szabina őszintén mesél a sikereiről, kudarcairól, és abba is beavat minket, hogy milyen értékek és mindennapi szokások mentén törekszik a különböző szerepeiben egyensúlyt teremteni.

A kurzus előadója: Tomán Szabina – üzletasszony, a Toman Lifestyle Kft. tulajdonosa

Ismerd meg az előadót!

Tomán Szabina a Toman Lifestyle Kft. tulajdonosa, a Toman Diet életmódprogram megalkotója. Szabina modellként kezdte pályafutását és érte el első sikereit Magyarországon és külföldön egyaránt, majd 15 évig tartó modellkarrier utána megalapította saját cégét, és vitte sikerre a vállalkozását, mely alig 5 év leforgása alatt nőtte ki magát milliárdos franchise rendszerré. A Toman Diet szalonok már nemcsak hazánk több városában, hanem külföldön is megtalálhatók, Szabina már több mint 10.000 ember életmódváltásához járult hozzá. Sokan a Cápák között című üzleti showműsor korábbi befektetőjeként ismerik: mindig is fontos volt számára a – különösen női – vállalkozók mentorálása, hisz abban, hogy a vállalkozó nőknek össze kell tartaniuk annak érdekében, hogy egymást támogatva válhassanak sikeressé.