Nőiesség kívül-belül

Vajon hogyan nézi a stílustanácsadó a nőt az önbizalom szempontjából? Rengeteg olyan gondolatunk van saját magunkkal kapcsolatban, ami nem igaz....

0
(0 értékelés)
59 tanuló
Utoljára frissítve: 2024.05.13.

Vajon hogyan nézi a stílustanácsadó a nőt az önbizalom szempontjából? Rengeteg olyan gondolatunk van saját magunkkal kapcsolatban, ami nem igaz. Mi az, amit a hitünk, az önbizalmunk adni tud nekünk, és mi az, ami mindkettőt elveszi tőlünk? Ebben a kurzusban Kovács ‘Yurkov’ Orsi olyan gyakorlati megoldásokat oszt meg velünk, amikkel azonnal nekiállhatunk a női önbizalmunk növelésének!

Tarts velünk te is ebben a megismerési folyamatban! Találjuk meg közösen a nőt a ruha alatt!

A kurzus előadója: Kovács ‘Yurkov’ Orsolya – stílustanácsadó, a Yurkov Akadémia alapítója

Ismerd meg az előadót!

Orsi a nőiesség témáját 2010 óta kutatja – azóta, hogy stílustanácsadással foglalkozik. Ruhaipari tanulmányait követően teljesen más területen kezdett el dolgozni. Az informatika világában férfienergiában működött, hiszen zömében férfiak vették körbe. Az életében bekövetkező kiégés után fejest ugrott az ismeretlenbe, és nekilátott álmai megvalósításának. A nőiességével való törődés nemcsak a saját gyógyulását szolgálta, hanem abban is megerősítette, hogy erre másoknak is szükségük van.

Azóta több mint 5.000 nőnek segített a saját stílusának és nőiességének felfedezésében. Egyre inkább elkezdte vonzani a külső mellett a belső is: előadásait egyre többször hatották át mélyebb megélései is, és a női önbizalom ruha alatti aspektusai. Munkájában a női természetet a külső és a belső integritásában képviseli.