Email marketing gyorstalpaló

Az “E-mail marketing gyorstalpaló” egy olyan kezdőknek szóló marketing kurzus, ami bemutatja az email marketing erejét, és azt, hogy miként...

0
(0 értékelés)
59 tanuló
Utoljára frissítve: 2024.05.13.

Az “E-mail marketing gyorstalpaló” egy olyan kezdőknek szóló marketing kurzus, ami bemutatja az email marketing erejét, és azt, hogy miként érdemes gondolkozni az adatbázis építésről. A legtöbb vállalkozás a mai napig nem épít email listát, és még ha épít is, nem kommunikál nekik, vagy nem megfelelően, amivel rengeteg pénzt hagynak az asztalon. Az email marketing nem hogy NEM halott manapság, hanem még mindig a legjobb online bevétel szerző csatorna. A hirdetési költségek egyre drágábbak, a social media elérések egyre gyatrábbak, egy-egy új ügyfelet megszerezni pedig egyre nehezebb. Itt jön a képbe az email marketing, aminek a segítségével elérheted, hogy folyamatosan ott legyél az érdeklődők szeme előtt és a lehető legtöbbet hozd ki a feliratkozóidból, vásárlóidból. 

A kurzus előadója: Vicsai Gábor – online marketing szakértő, a Marketing Amazing Kft. társtulajdonosa

Ismerd meg az előadót!

Vicsai Gábor hazánk egyik legjobb gyakorlati online marketing szakértője, aki folyamatosan meglepi a szakmát az extrém eredményeivel. Gábor 2009 óta foglalkozik online marketinggel, a szenvedélye a marketing. Ez alatt az idő alatt több száz ügyféllel dolgozott már együtt több tucat iparágban.

Referenciái között szerepelnek Szabó Péter, Fenyő Iván, Geszti Péter, Hozleiter Fanny Mosolyka, Kovács ‘Yurkov’ Orsi, Knapek Éva, Brian Tracy és Dan Millman bizonyos kampányai is. Marketingezett már 10.000 fős rendezvényt, 36 ezer fős online summitot, és több milliárd forint árbevételű webshopot is. Cége, a Marketing Amazing Kft. az elmúlt években hazánk egyik legkiemelkedőbb marketing ügynökségé vált, és tette le névjegyét a piacon a KKV szektorban.