Digitális vezetés nőknek – Online jelenlét és személyes márkaépítés

A digitális világ sokunk számára vonzó, de egyben rémisztő is lehet. Felmerülhet bennünk a kérdés, hogy melyik platformot válasszuk, ha...

0
(0 értékelés)
35 tanuló
Utoljára frissítve: 2024.05.05.

A digitális világ sokunk számára vonzó, de egyben rémisztő is lehet. Felmerülhet bennünk a kérdés, hogy melyik platformot válasszuk, ha a közösségi médiában szeretnénk jelen lenni, és az is, hogy miként mutassuk meg magunkat, mi az, ami mások számára érdekes és inspiráló lehet. A legnehezebb talán az, hogy összeszedjük minden bátorságunkat és merjünk kilépni mások elé, vállalva azt is, hogy aki megmutatja magát, az bizony kaphat hideget, meleget is. 

A kurzusban megtudhatod, hogy:

  • Miként találjuk meg önmagunkat, amit önazonos módon tudunk képviselni a saját énmárkánkban mások előtt is?
  • Hogyan döntsünk abban, hogy a saját integritásunk építésébe, vagy marketing eszközök felfedezésébe tegyünk pénzt, időt és energiát?
  • Hogyan tegyünk rendet a saját személyes márkánkban?
  • Muszáj-e posztolni és kommunikálni csak azért, mert az algoritmus és a számok ezt diktálják?
  • Mindenképp szükséges videókat készíteni annak érdekében, hogy sikeresek legyünk?

Ismerd meg az előadót!

Pauer Kriszta gyerekkora óta kutatja az emberi viselkedést, önmaga megértésén keresztül figyeli a világ törvényszerűségeit és változásait. Pszichológia, önismeret, boldogság-pszichológia, tudatosság, jelenlétünk megélése, a belső erőforrásaink megismerése, jól élni, jót tenni – ez a legnagyobb belső motivációja.

Kommunikáció és sales szakember, évekig a Forbes csapatát erősítette. 2016-ban kezdett el blogot írni, majd 2020-ban indította el saját podcast csatornáját. Jelenleg vállalati well-being trénerként és coach-ként is tevékenykedik. Nagyvállalatoknak, valamint kis-és középvállalkozásoknak segíti a márkaépítését és kommunikációját, valamint a KKV-szektorban és a vállalati szektorban dolgozó nőket támogatja az önismeretük mélyítésében és az üzleti szemléletük kialakításában.

Az általa alapított Lélek Koffein olyan nőknek szól, akiknek fontos az egyediség, a belső harmónia, és a lélek, de közben meg tudják, vagy meg akarják élni a nőiességüket. A Lélek Koffein küldetése, hogy másoknak is segítséget nyújtson az önfejlesztésben, a mentális egészség megőrzésében, és az egyensúly megteremtésében.