AI kurzus – Prompt alapok

Nagyon sokan azt hiszik, hogy a mesterséges intelligencia alapú szoftverek hatékony használatához előre megírt promptokra, vagyis parancsokra van szükség. Ez...

0
(0 értékelés)
40 tanuló
Utoljára frissítve: 2024.05.18.

Nagyon sokan azt hiszik, hogy a mesterséges intelligencia alapú szoftverek hatékony használatához előre megírt promptokra, vagyis parancsokra van szükség. Ez azonban tévedés. A kulcs a megfelelő ember-gép kommunikációban rejlik, amit viszont tanulni kell!

Ez a tanfolyam kezdőknek készült, így tökéletes kiindulópont lesz, ha még nem ismered a mesterséges intelligenciát (AI) és az úgynevezett “prompt engineeringet”. A kurzus célja, hogy nulláról indulva átfogó promptolási tudást adjon a mesterséges intelligencia megismerésétől a használható technikákig.

A kurzus előadója: Németh Gábor – Digitális coach, az Amazing AI társalapítója

Ismerd meg az előadót!

Gábor 15 évig dolgozott nemzetközi vállalatoknál az értékesítés és a vállalatfejlesztés területén. Tapasztalatait globális üzleti környezetben és stratégiai tervezésben szerezte, ahol fontos szerepet játszott az üzleti növekedés és az innováció előmozdításában. Az online vállalkozók világába több mint egy évtizede lépett be, ott pedig jobban elmerült a digitális transzformáció és a digitalizáció területén.

A nagy nyelvi modellek, különösen a ChatGPT megjelenése óta mélyebben foglalkozik a mesterséges intelligenciával. Az AI technológiák és megoldások folyamatos tesztelésével próbálja felfedezni azokat a lehetőségeket, amelyeket az AI kínál a vállalatok és az online vállalkozások számára. Célja, hogy segítsen a vállalatoknak kiaknázni az AI által kínált előnyöket, és megmutassa, hogyan lehet hatékonyan alkalmazni ezt a technológiát a mindennapi munkájukban.