A nyugodt vállalkozó a hatékony vállalkozó

Ebben a kurzusban megtanulhatod, hogy miként vállalkozhatsz felesleges stressz nélkül. Megismerheted, hogy a stressz milyen hatással bír nemcsak a vállalkozásodra,...

0
(0 értékelés)
59 tanuló
Utoljára frissítve: 2024.05.13.

Ebben a kurzusban megtanulhatod, hogy miként vállalkozhatsz felesleges stressz nélkül. Megismerheted, hogy a stressz milyen hatással bír nemcsak a vállalkozásodra, hanem az életedre is.Ismerd meg a kurzus segítségével, hogy eddig miért nem tudtad legyőzni a stresszt, és milyen gyakorlatok segíthetnek könnyebbé tenni a mindennapokat. Hagyd magad mögött a stresszes napokat és igazolj át a stresszes életből a nyugodt vállalkozói létbe!

A kurzus előadója: Gálik Klára – Robbins-Madanes coach, a Kapcsolatok Akadémiája alapítója, meditációs tanár

Ismerd meg az előadót!

Állandó félelem, fáradtság és megfelelés – ez lett a következménye annak az életformának, amit Klári 27 évesen élt. 2010-ben találkozott Indiában azzal a módszerrel, ami megváltoztatta az életét. 2014-ben maga mögött hagyta a multinacionális környezetet, és teljes mellszélességgel vált vállalkozóvá.Bár már önmagát beteljesítve boldoggá tette mindaz, amit csinál, de ugyanúgy rengeteget dolgozott. Ekkor találkozott Tony Robbins coaching módszerével, amivel azóta ő maga is dolgozik. Azóta abban támogatja a hozzá fordulókat, hogy megteremtsék a saját belső békéjüket, mert bármi is történjen a külvilágban, a belső békénk és a megfelelő stratégiák bármit lehetővé tesznek számunkra a világban.