Tudtad, hogy a nőiesség és a vállalkozói siker szorosan összefügg?

A nőiség megélése a vállalkozásodban

Így lehetsz a saját márkád magabiztos hősnője 🦸‍♀️

A nőiesség megélése és a magabiztosság nem csak vágyak, hanem alapvető szükségletek minden női vállalkozó számára, aki a saját márkáját képviseli. Ezen az ingyenes előadáson feltárjuk, hogyan kezelheted az imposztor szindrómát, hogyan találhatod és mutathatod meg bátran a saját hangodat, és hogyan válhatsz magabiztos vezetővé, aki önazonos módon teljesíti be a küldetését.

INGYENES,

de regisztrációhoz kötött

2024. 03. 25.

18:00 – 19:30

ONLINE, 100% élő adás

kérdezési lehetőséggel

Légy önmagad és vállalkozásod méltó, büszke képviselője!

Tarts velünk és tudd meg, hogyan kezelheted a színpadi félelmet, hogyan lehetsz hatásos előadó, és hogyan jelenhetsz meg magabiztosan minden képen és videón, miközben erősíted a személyes és üzleti márkád!
Az előadás során mélyrehatóan foglalkozunk azzal, hogyan integrálható a nőiesség és nőiség a vállalkozásodba, miközben erősíted az énmárkádat. Megosztjuk veled a legjobb gyakorlatokat és stratégiákat, amelyek segítenek felülkerekedni az imposztor szindrómán, növelni az önbizalmadat és hatékonyan kommunikálni az egyedi értékeid. Fedezd fel, hogyan állhatsz ki magabiztosan a nagyvilág elé, hogyan használhatod fel a közösségi médiát a legjobban, és hogyan teheted mindezt úgy, hogy közben hű maradsz önmagadhoz és a nőiességedhez.

Az előadást tartja:

Czopkó Nóra

Pszichológus, sminktréner, a SminkVarázs és az Önmagadért könyvek szerzője

Sminktrénerként évekkel ezelőtt felismerte, hogy a mai középkorú és fiatal felnőtt nők szocializációjának nem volt szerves része a női szépség témája, épp ezért a mai kor társadalmában a legtöbb nő bizonytalansággal küzd, hogy miként teljesedjen ki a saját nőiességében.

Nóra SminkVarázs tréningjein és oktatásain már több mint 1.000 hölgynek segített megtalálni az utat a saját szépségük kiteljesítéséhez. Ezzel párhuzamosan az elmúlt 10 évben kisvállalkozói közegben dolgozott, és vezetett főleg rendezvényekkel kapcsolatos projekteket, a kis létszámú rendezvényektől a 10.000 fős Papp László Sportarénáig

A Károli Gáspár Református Egyetemen kommunikáció, majd később az ELTE-n pszichológia szakon végzett. Két könyv szerzője.

A női vállalkozók támogatása mindig is szívügye volt: korábban több éven keresztül végzett mentori tevékenységet, most pedig a Női Vállalkozók Napjának alapítójával, Mihalik Gyöngyvérrel egy új, támogató közösség megalkotásán dolgoznak együtt.

március 25. (hétfő) 18:00
Online, a saját otthonod kényelméből

Amiről szó lesz az ingyenes előadáson

Magabiztos megjelenés

Megtanulod, hogyan tükrözd vissza a magabiztosságot a szakmai megjelenésedben, és hogyan kommunikálj hatékonyan a célközönségeddel.

Gyakorlatok és technikák

Bemutatjuk a legjobb gyakorlatokat és technikákat, amelyek segítenek javítani a szereplésed minőségét, legyen szó akár előadásról vagy egy közösségi médiára posztolt videóról.

Vállalkozói önazonosság

Felfedezzük, hogy mi tesz téged egyedivé vállalkozóként, és hogyan építheted be ezt az énmárkádba, hogy erős, megkülönböztethető és vonzó legyen a piacod számára.
FONTOS: Az előadás élőben zajlik majd, tehát a végén a személyes kérdéseidet is felteheted.

Te vezesd a vállalkozásod, és ne a félelmeid!

Ez az ingyenes előadás arra összpontosít, hogy hogyan használhatod a nőiességed erejét a vállalkozásodban, hogyan építheted fel és mutathatod meg magabiztosan az énmárkádat. Felfedjük a hatékony szereplés, a meggyőző előadások és a magabiztos énmárka építésének gyakorlati módszereit. Megtanulhatod, hogy mi a lényege a vállalkozói önazonosságnak, és hogyan szerezheted meg azt, hogy a félelmek helyett valóban te lehess az, aki vezeti a vállalkozásodat!

Regisztrálj, hogy elküldhessük a hozzáférésed:

1.

Add meg a neved és az e-mail címed, ahová elküldhetjük az ingyenes hozzáférésed.

2.

Ha vannak női vállalkozó ismerőseid, küldd el nekik is ezt az oldalt, hogy ők is csatlakozhassanak.

3.

Tarts velünk március 25-én, és tanulj meg üzleti előnyt kovácsolni a nőiességedből!

Elfogadom az adatkezelési tájékoztatót és a fenti e-mail címre kérem az ingyenes előadással kapcsolatos információkat, a Marketing Amazing Kft. tájékoztatóit és eDM-jeit (üzleti érdekességeket, újdonságokat, cikkeket, videókat, kedvezményes ajánlatokat).