Soron következő események

A Női Vállalkozók Napja rendezvénysorozat népszerűsége abban is rejlik, hogy lehetőséget ad más női vállalkozókkal való kapcsolódásra. Ezt szeretnénk a klubban is megvalósítani. Ugyan az online világban már szinte minden lehetséges, mi továbbra is hiszünk a személyes kapcsolódás erejében, ezért klubtagjaink részére olyan üzleti reggeliket és vacsorákat szervezünk, ahol személyesen is megismerhetik egymást. Izgalmas témákkal és vendégekkel is készülünk majd! Ezen kívül részt vehetsz az élő Q&A alkalmakon Zoom-on keresztül, ahol közvetlenül kérdezhetsz a szakértőktől, és mások kérdéseiből is rengeteget profitálhatsz.

Április

Üzleti vacsora

Program

A vacsorát kezdjük egy pozitív körrel, ahol mindenki mond 1-1 sikert az utóbbi időszakból, amiért hálás, amire büszke. Ezután mastermind jelleggel mindenkinek lesz lehetősége elmondani a jelenlegi kihívását, elakadását, amihez mindenki elmondhatja jó tanácsát, meglátását. Ezután elfogyasztjuk a vacsoránkat, majd kötetlen networking az este további részében. A program után és a networking előtt fogjuk elfogyasztani a vacsoránkat. 

Czopkó Nóra

Pszichológus, tréner, író

Gyakorlati workshop - Asszertíven, de hogyan?

Tematika

Mit tehetünk akkor, amikor azok a bizonyos gombok benyomódnak? Az asszertivitás akkor a legnehezebb, amikor kiélezett helyzetekben a legkényesebb pillanatokban, vagy a számunkra legfontosabb embereknél kellene használnunk. Hiába van róla akár kiterjedt elméleti tudásunk, ha az érzelmileg felfokozott helyzetben képtelenek vagyunk ezt előhívni, és sajnos mégsem tudunk asszertíven kommunikálni.

Tarts velünk a workshopon élőben, Zoom-on keresztül, kapcsolódj be az egyéni és kiscsoportos gyakorlatokba, és sajátítsd el, miként alkalmazható akkor is az  asszertív kommunikáció, amikor a legnehezebb.

Kérdezz-felelek

Program

A kérdezz-felelek alkalmon Gálik Klára lesz a vendégünk. Témánk a stressz és az azzal való megküzdés lesz. 

Május

Üzleti reggeli

Program

A programot kezdjük egy pozitív körrel, ahol mindenki mond 1-1 sikert az utóbbi időszakból, amiért hálás, amire büszke. Ezután mastermind jelleggel mindenkinek lesz lehetősége elmondani a jelenlegi kihívását, elakadását, amihez mindenki elmondhatja jó tanácsát, meglátását. Ezután elfogyasztjuk a vacsoránkat, majd kötetlen networking az este további részében. A program után és a networking előtt fogjuk elfogyasztani a vacsoránkat. 

Kérdezz-felelek

További információk hamarosan…

Június

Kérdezz-felelek

További információk hamarosan…

Élő vállalkozói meetup-ok - üzleti reggelik és vacsorák:

Üzleti vacsora:
Üzleti reggeli: